Accesul in resort se va face numai dupa confirmarea rezervarii dvs. prin email pe adresa villageacacia@gmail.com sau la numarul de telefon  0726 373 185.

Informatii suplimentare despre ofertele noastre si disponibilitate puteti afla la numarul de telefon exclusiv pentru rezervari 0726 373 185.

Bungalow Apartament

125 euro/noapte/persoana

incluzand cazare, cina, mic dejun si acces la facilitati

Bungalow Twin

105 euro/noapte/persoana

incluzand cazare, cina, mic dejun si acces la facilitati

Camera Standard

95 euro/noapte/persoana

incluzand cazare, cina, mic dejun si acces la facilitati

*In functie de alocarea din camera si disponibilitate

Toate camerele va ofera Internet Wi-Fi gratuit, baie proprie cu cabina de dus, televizor LCD, cosmetice pentru baie, mini-bar platit, terasa (privata pentru apartamente, impartita pentru Twin si camere Standard).

Cazarea noastra este compusa din 5 Bungalow-uri Apartament si  8 Bungalow-uri Twin, 8 camere Standard si un Apartament cu doua dormitoare. Bungalow-urile sunt localizate ideal, imprejurul celor doua lacuri, in timp ce camerele Standard sunt localizate in cladirea administrativa, la etajul 1. Apartamentul cu doua dormitoare nu poate fi rezervat on-line, ci doar prin e-mail.

*Accesul in resort, chiar si pentru vizita de o zi, se face exclusiv pe baza unei rezervari confirmate in avans.

**Pe durata vizitei de zi, sau a sederii la Acacia Village, nu este permis accesul cu alimente sau bauturi din afara resort-ului. Exceptie fac alimentele si bauturile pentru infanti.

Galerie foto de sezon