Bungalow Apartament

Preturi incepand de la

135 euro/noapte/persoana

incluzand cazare, 3 mese/zi, acces la facilitati

Bungalow Twin

Preturi incepand de la

115 euro/noapte/persoana

incluzand cazare, 3 mese/zi, acces la facilitati

Camera Standard

Preturi incepand de la

90 euro/noapte/persoana

incluzand cazare, 3 mese/zi, acces la facilitati

*In functie de alocarea din camera si disponibilitate

Toate camerele va ofera Internet Wi-Fi gratuit, baie proprie cu cabina de dus, televizor LCD, cosmetice pentru baie, mini-bar platit, terasa (privata pentru Apartamente, impartita pentru Twin si camere Standard).

Cazarea noastra este compusa din Bungalow-uri Apartament si Twin, camere Standard si un Apartament cu doua dormitoare. Bungalow-urile sunt localizate ideal, imprejurul celor doua lacuri, in timp ce camerele Standard sunt localizate in cladirea administrativa, la etajul 1. Apartamentul cu doua dormitoare nu poate fi rezervat on-line, ci doar prin e-mail.

*Accesul in resort, chiar si pentru vizita de o zi, se face exclusiv pe baza unei rezervari confirmate in avans.

**Acacia Village poate gazdui si vizite de o zi, pentru oaspetii care nu doresc sa ramana peste noapte. Rezervarea trebuie facuta in avans si confirmata in scris, sau telefonic, pentru vizitele din aceeasi zi. Preturile pentru vizita de o zi sunt urmatoarele:

0-4 ani (inclusiv) Gratuit
5-12 ani (inclusiv) 50 RON
Peste 12 ani 100 RON
Pretul include accesul in resort, fara niciun cost suplimentar pentru facilitatile(link catre pagina Facilitati) puse la dispozitie, in intervalul 10:00 – 18:00. Masa poate fi servita in regim a-la-carte, sau in regim bufet suedez, costul suplimentar fiind de 100 RON/persoana pentru cei peste 12 ani, sau 50 RON/persoana pentru copiii cu varsta intre 5-12 ani. Bauturile alcoolice si non-alcoolice nu sunt incluse.

***Pe durata vizitei de zi, sau a sederii la Acacia Village, nu este permis accesul cu alimente sau bauturi din afara resort-ului. Exceptie fac alimentele si bauturile pentru infanti.

Faceti o rezervare

Calendarul se încarcă...
Powered by Booking Calendar

Informatii de completare a formularului

Va rugam sa selectati perioada in care doriti sa faceti o rezervare, iar dupa aceea sa completati formularul de mai jos cu toate informatiile necesare.

*Dupa trimiterea formularului veti primi un e-mail de confirmare sau veti fi contactat telefonic.

Galerie foto de sezon